Feestdagen

Stichting Brood & Leven

Help jij mee voor de december maand?

Feestdagen 2021!….

Binnenkort is het weer zover: Gezellig de lampjes aan, kachel wat hoger, misschien dit jaar een beetje witte wereld, vrienden, familie, cadeautjes, liefde en vul maar in.

Voor de meeste onder ons de normaalste zaak van de wereld, voor sommige gezinnen breekt weer de periode van zorgen aan, dure maanden, uitzoeken waar het geld aan besteed kan worden, de kinderen wel of geen klein cadeautje en om hen heen is er feest…..

Los van de gezinnen die weinig te besteden hebben maar wel bij de voedselbank terecht kunnen, zijn er nog steeds gezinnen die nergens recht op hebben. Deze gezinnen willen wij graag een hart onder de riem steken.

Mogen wij dit jaar weer op uw hulp rekenen?

Je helpt ons mee door een bedrag over te maken👍

Bij voorbaat dank!

 

Welke bedrijven steunen ons werk?

Hieronder een kleine greep uit bedrijven die ons werk steunen.

Bakkerij de Verwennerij

Al onze producten zijn met ZORG voor u gemaakt.

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Ze  verzorgen elke dag een breed assortiment brood, broodjes, gebak en banket. Bakkerij de Verwennerij is een initiatief van Omega Groep.

In de bakkerij werken ze met een enthousiaste groep medewerkers in een beschermde omgeving, waarin iedereen zich veilig kan voelen. Elke medewerker krijgt de gelegenheid om zijn taken binnen zijn eigen mogelijkheden en in zijn eigen tempo uit te voeren. Niet alleen het werk, maar ook de begeleiding is afgestemd op de individuele behoeften en zelfstandigheid. Zo krijgen medewerkers de kans om te leren en om zich te ontwikkelen.

Anoniem

Er zijn diverse bedrijven die anoniem willen ondersteunen.

Via deze weg willen wij hen ook bedanken.

 

 

Jouw bedrijf?

Wij zoeken bedrijven die ons helpen ons werk voort te zetten. Heb jij een bedrijf en wil jij iets voor jouw medemens betekenen?

Neem dan nu contact met ons op!