Bakkerij De Verwennerij

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Het bedrijf is een initiatief van Omega Groep en bestaat sinds februari 2011. De bakkers verzorgen elke dag een breed assortiment brood, broodjes, gebak en banket. Hiervoor gebruiken ze de beste grondstoffen en alle producten worden met ZORG voor u gemaakt.

In de bakkerij werken ze met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak.

De winkelmedewerkers bevoorraden de winkel met de producten uit de bakkerij en het banket. Samen met de begeleiding zorgen zij voor een mooie presentatie van alle artikelen. Vanzelfsprekend wordt voortdurend aandacht besteed aan het netjes houden van de winkel. Klanten worden altijd vriendelijk geholpen en krijgen – indien gewenst – uitleg over de verschillende soorten brood en banket.

Naast het maken en verkopen van brood en banket zijn er ook nog andere werkzaamheden. Dit noemen ze de civiele dienst. Medewerkers in de civiele dienst hebben huishoudelijke en administratieve taken. Zij verzorgen de koffie, thee en lunch, het wassen van de werkkleding, de schoonmaak en de afwas. Maar ook het aannemen van de telefoon, het klaarmaken van de post en het ordenen van bonnen.

Wij van Stichting Brood & Leven bedanken het team van de bakkerij voor hun inzet.

 

Welke bedrijven steunen ons werk?

Hieronder een kleine greep uit bedrijven die ons werk steunen.

Bakkerij de Verwennerij

Al onze producten zijn met ZORG voor u gemaakt.

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Ze  verzorgen elke dag een breed assortiment brood, broodjes, gebak en banket. Bakkerij de Verwennerij is een initiatief van Omega Groep.

In de bakkerij werken ze met een enthousiaste groep medewerkers in een beschermde omgeving, waarin iedereen zich veilig kan voelen. Elke medewerker krijgt de gelegenheid om zijn taken binnen zijn eigen mogelijkheden en in zijn eigen tempo uit te voeren. Niet alleen het werk, maar ook de begeleiding is afgestemd op de individuele behoeften en zelfstandigheid. Zo krijgen medewerkers de kans om te leren en om zich te ontwikkelen.

Anoniem

Er zijn diverse bedrijven die anoniem willen ondersteunen.

Via deze weg willen wij hen ook bedanken.

 

 

Jouw bedrijf?

Wij zoeken bedrijven die ons helpen ons werk voort te zetten. Heb jij een bedrijf en wil jij iets voor jouw medemens betekenen?

Neem dan nu contact met ons op!

JA, ik wil graag een steentje bijdragen

Bel of mail voor meer informatie 0642423852 / info@BroodEnLeven.nl of vul gelijk onderstaand formulier in.

14 + 12 =

Stichting Brood & Leven © 2020 | Privacyverklaring | Disclaimer | Ontworpen & gemaakt door: Joran Hersevoort